Ranjameteenrietje.com
Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek ons

Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek onze winkel

Vandaag zijn wij gesloten.

BewustZijn trainingen, stress verlagende workshops, school voor ZelfOntwikkeling "Your Inner Nature is You doing YOU"

Daar ik onder training/opleiding val mag ik gewoon groepen begeleiden. Natuurlijk in een veilige setting en met 1,5m afstand tussen de matten.

Y.I.N. Your Inner Nature

Happy met Y.I.N.

Balance your body met Y.I.N.

Quiet your mind met Y.I.N.

Live your inner nature met Y.I.N.

Feel yourself met Y.I.N.

Your Inner Nature is You doing YOU

Connect Y.I.N. is een training met invloeden uit diverse stromeningen, gebruik makend van diverse technieken

LICHAAMSGERICHTE HOUDINGEN

Bij Y.I.N. hoef je niet iets actiefs te doen om in een houding te komen. Juist door niets te doen, gebeurt er wat. Door je helemaal aan de houding over te geven, de zwaartekracht haar werk te laten doen, zal je voelen dat er ruimte ontstaat. Letterlijk en figuurlijk.

SOEPEL BINDWEEFSEL

Y.I.N. richt zich óók op het creëren van ruimte in je bindweefsel en je gewrichten. Door een houding lang aan te houden (en niet te bewegen) bereik je het stugge bindweefsel. Je bindweefsel speelt een grote rol bij hoe lekker je je in vel zit (ook weer letterlijk en figuurlijk).

BALANCE YOUR BODY

Stress en spanning hoeven helemaal niet erg te zijn, zolang er maar genoeg momenten van rust en ontspanning tegenover staan. Connect Y.I.N. zorgt voor die balans omdat de hele training in het teken staat van loslaten en ontspannen. Je lichaam en geest kunnen hierdoor weer herstellen en opladen, en het helpt je om lekkerder te kunnen slapen.

STIMULEREN VAN DOORSTROMING VAN CHI

Bij alle houdingen worden bepaalde meridianen gestimuleerd door middel van stretch of druk, waardoor je de doorstroming van Chi stimuleert. Een goede doorstroming van Chi is volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde de basis van een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

ZELFKENNIS

Connect Y.I.N. gaat wat mij betreft helemaal over het ervaren en (h)erkennen van (ont)spanning, gevoelens en patronen op de mat. Deze kan je vervolgens meenemen naar je dagelijkse leven. Bij Connect Y.I.N. heb je alle ruimte en de tijd om dit te voelen én jezelf weer te voelen en te voeden.

ZELFONTPLOOING

In de rust en stilte tijdens een houding kunnen opeens bepaalde patronen duidelijk worden (ik zoek altijd de maximale grens op of ik vind het moeilijk om niets te doen, niet bezig te zijn). Het is mijn ervaring dat zo’n inzicht veel directer bij je binnenkomt, dan wanneer je het ergens leest of wanneer iemand dit tegen je zegt.

Tijdens de Connect Y.I.N. trainingen maken we ook gebruik van onze adem, aromatherapie, visualisatie, stilte, sound, auratouch

Naar het Lesrooster

RE-Balance Y.I.N./YANG

RE-Balance Y.I.N./YANG is erg geschikt voor iedereen die het stukje bewustzijn en rust in zichzelf wil vinden en meer flexibiliteit in zijn of haar lichaam wil ontwikkelen. Bij Y.I.N./YANG luister je naar je gevoel en je fysieke lichaam en ben je voornamelijk bezig met het beoefenen van statische asana’s (stilstaande oefeningen) wat meer yang is, aangevuld met ademoefeningen en houdingen uit de yin om weer je midden te vinden en rust in jezelf. RE-Balance Y.I.N./YANG is een geschikte training voor zowel beginners als de meer ervaren yogi en is ook geschikt voor tieners vanaf 14 jaar

Het verschil tussen Connect Y.I.N. en RE-Balance Y.I.N./YANG

Waar Yin zich richt op gewrichten en bindweefsel, richt yin/yang zich op je gewrichten en spieren

Daarnaast is Yin Yoga een hele rustige les en is yin/yang yoga veel meer in beweging zijn.

RE-Balance Y.I.N./YANG

Gericht op spieren, flexibiliteit en ontspanning. Een fysieke les, afgewisseld met wat rustigere elementen

Lesgeld

Lesgeld: 34,50 per maand (1x Connect Y.I.N. of RE-Balance Y.I.N./YANG in de week). Eenmalig 7,- euro inschrijfkosten. Proefles is gratis! Losse les 12,50 euro Als lid krijg je bovendien korting op de aangeboden extra trainingen/workshops

Een keer een extra Y.I.N. of Y.I.N./YANG in de week? Geen probleem...boek een losse les er bij en krijg korting (Alleen voor leden)

Onregelmatig werk? Geen probleem. Een les gemist? Ook geen probleem, je mag namelijk altijd je les inhalen in een ander lesuur. Meer info: info@ranjameteenrietje.com vermeld je telefoonnummer er aub bij

Het lesgeld is berekend over het aantal lesweken per jaar. De vakanties zijn hier al afgehaald. Je betaalt dus elke maand hetzelfde bedrag, ook als er een vakantie valt in die maand.

TIENERS

Tieners vanaf 14 jaar zijn welkom in alle trainingen

GA naar Workshops & Cursussen

Waarom naar Ranja met een Rietje?

  • Ranja met een rietje uspYogales in Helmond in een sfeervolle omgeving
  • Ranja met een rietje uspYogastudio in Helmond voor yin yoga, hatha yoga, yoga nidra, easy yoga, tiener yoga en kinder yoga
  • Ranja met een rietje uspHolistische therapie en Coaching in Helmond