Ranjameteenrietje.com
Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek ons

Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek onze winkel

Vandaag geopend van 09:00 tot 20:30

Heb je je opgegeven voor een activiteit en niks van ons gehoord? Check je spambox!! Soms belanden onze mailtjes daar in.

Na de zomervakantie starten alle lessen weer!

Ik ben Anita Verhagen, moeder van 2 kinderen en eigenaar van Ranja met een Rietje. Bij Ranja met een Rietje worden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Een plek waar je mee kunt doen met yin yoga, hatha yoga, kinder yoga, tiener yoga, Zumba dans, workshops, crea atelier, peuter spelender-wijs. Of wat dacht je van een compleet verzorgd kinderfeestje. Bij Ranja met een Rietje kun je ook terecht voor hulp voor jezelf of je kind (zie coaching)

Veelzijdigheid

In de nederlandse encyclopedie staat bij omschrijving voor "veelzijdigheid", iemand wie op verschillende gebieden goede prestaties levert. Nou dát durf ik over mezelf wel te zeggen :-D

Alle lessen die er gegeven worden, alle workshops, feestjes en coaching geef ik zelf.

Alle opleidingen en workshops die mijn interesse hebben gewekt volg ik

Vanaf mijn 20e levensjaar is er ergens een zaadje geplant waardoor ik als een spons kennis wilde opzuigen. Ieder jaar kom ik wel een of meerdere workshops, opleidingen of trainingen tegen die mijn interesse weer wekt. En dit al 28 jaar lang!

Combineren van opgedane kennis en innerlijke kracht

Ik ben breed geschoold, en alles komt bij Ranja met een Rietje bij elkaar. Ik combineer mijn kennis in alle activiteiten die ik aanbied. Centraal staat: Authenticiteit, je echte zelf (durven) zijn, échtheid, openheid, verbinding met jezelf en "de wereld", heelheid, genieten, lol maken, humor, out of the box denken en doen, gezondheid en het leven leven.

Nieuwe ideeën

Ik sta open voor verandering en nieuwe ideeën. Er zullen dan ook geregeld nieuwe workshops, feestjes etc worden toegevoegd. Heb jij nou een idee waarvan je denkt dat het bij mij of Ranja met een Rietje past!? Stuur me dan een berichtje. Ik ben benieuwd!

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!

Stel je vraag