Ranjameteenrietje.com
Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek ons

Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek onze winkel

Vandaag geopend van 09:00 tot 20:30

BewustZijn trainingen, stress verlagende workshops, school voor ZelfOntwikkeling "Your Inner Nature is You doing YOU"

Ik ben Anita Verhagen, moeder van 2 kinderen en eigenaar van Ranja met een Rietje. Bij Ranja met een Rietje worden activiteiten en behandelingen aangeboden voor alle leeftijden. Een plek waar je in verbinding komt met jezelf. Een plek waar je op kunt laden en loslaten, waar je inzichten krijgt voor een blijer leven op jouw eigen unieke paadje. Dit kan via de wekelijkse yin lessen, energetische behandelingen, coaching of via workshops/trainingen/evenementen.

Veelzijdigheid

In de nederlandse encyclopedie staat bij omschrijving voor "veelzijdigheid", iemand wie op verschillende gebieden goede prestaties levert. Nou dát durf ik over mezelf wel te zeggen :-D

Alle lessen die er gegeven worden, alle workshops, behandelingen en coaching geef ik zelf met uitzondering van evenementen van collega's, maar dan staat het er bij!

Alle opleidingen en workshops die mijn interesse hebben gewekt volg ik

Vanaf mijn 20e levensjaar is er ergens een zaadje geplant waardoor ik als een spons kennis wilde opzuigen. Ieder jaar kom ik wel een of meerdere workshops, opleidingen of trainingen tegen die mijn interesse weer wekt. Ik blijf mezelf ONT-WIKKELEN!

Ervaringsgerichte ondersteuning

Door mijn weg in het leven kan ik wel zeggen dat ik op diverse gebieden de "materie" beleeft, geleefd en doorleefd heb waardoor ik je een handreiking kan geven uit ervaring. Aan jou of je er JA tegen wil zeggen.

Combineren van opgedane kennis en innerlijke kracht

Ik ben breed geschoold, en alles komt bij Ranja met een Rietje bij elkaar. Ik combineer mijn kennis in alle activiteiten die ik aanbied. Centraal staat: Authenticiteit, je echte zelf (durven) zijn, échtheid, openheid, loslaten van schaamte, schuld en dat wat 'hoort". Verbinding maken en herstellen met jezelf en "de wereld", heelheid, genieten, lol maken, humor, out of the box denken en doen, gezondheid en het leven (be)leven.

Scholing

Ik maak in alles wat ik doe een combinatie van alle opleidingen die ik heb gevolgd. Zo breng ik alles samen.

Mijn Skills

Ik ben energetisch therapeut, holistisch therapeut, herborist, aromatherapeut, pedicure, massagetherapeut, kindercoach, familietherapeut, levenscoach en yogadocente.

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!

Stel je vraag