Ranjameteenrietje.com
Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek onze winkel

Vandaag geopend van 09:00 tot 20:30

BewustZijn trainingen, stress verlagende workshops, school voor ZelfOntwikkeling "Your Inner Nature is You doing YOU"

Coaching/Reading/Afstemming/Opstelling voor volwassenen en kinderen

Loop je op een paadje wat niet het jouwe is? Wil je verandering maar weet je niet waar je moet beginnen?

Voelt het zwaar? Heb je het gevoel dat je veel lasten draagt?

Gaat het niet lekker met jouw dochter of zoon? Of met jezelf?

Laag zelfbeeld, niet lekker in je vel zitten, snel emotioneel, omgaan met (hoog)gevoeligheid, slecht slapen, opvoed hobbels, stress klachten, faalaangst, snel boos(ontploffen), het gevoel niet vooruit te komen, weinig tot geen energie hebben, (te) veel pijn ervaren, doelloos of futloos zijn etc. zomaar wat problemen die je tegen kunt komen. Bij jezelf of bij je kind(eren).

Angsten, burn out (of het gevoel van)...niet weten welke kant op in je leven?

Hoe?

Als holistisch therapeut en healer kijk ik naar het totale plaatje en krijg ik intuïtief door naar welke laag we mogen gaan kijken

Alles is met elkaar verbonden en beïnvloed elkaar

Via mijn helderziende, helderhorende, helder wetend maar vooral mijn heldervoelend vermogen kan ik direct naar de kern van dat wat in jouw leven voor een blokkade zorgt

Ik kijk wát er blokkeert, waar het vandaan komt (heden, verleden, voorouderlijn etc)

Maar vooral wat word de volgende stap

Hoe ga je naar huis?

Lichter

Je krijgt concrete adviezen mee naar huis en terplekke vind er energetisch een of meerdere transformaties plaats

Voor meer info: info@ranjameteenrietje.com of bel 06 18324320

Mijn Tools en Skills

Al 18 jaar werk ik als therapeut. Mijn methode werkt snel en krachtig!

Bij mij krijg je geen intakegesprek, na een korte kennismaking gaan we meteen aan de slag. Zelf hou ik van duidelijk, concreet en snel en dit zie je dan ook terug in mijn behandelingen. Geen langdurige trajecten, maar open en duidelijke adviezen zodat je/jullie snel weer verder kunnen.

Het Consult

In elk consult vind er via een gesprek afstemming plaats vanuit mijn kant en krijg je hiervan feedback

Tijdens het consult vind heling plaats op diverse lagen wat met het "blote oog" niet zichtbaar is

Je krijgt praktische tips mee en tools om verder te kunnen

Ik KAN tijdens een consult gebruik maken van systemisch werk, energetisch werk, lichaamswerk, meditatie of visualisatie, aura healing, chakra healing, reiki, magnetiseren of holistic pulsing

Ook hier weer, dat wat het snelst en beste resultaat geeft, en altijd in overleg met jou

Hoe ziet dit er uit in de praktijk?

Tijdens het consult hebben we een gesprek met afstemming/reading. Hier wordt al helder wat de onderliggende lagen je willen zeggen. Er ontstaat bewustzijn op je "probleem". Je krijgt tools aangereikt en met praktische tips ga je naar huis Als het nodig is om op een andere (betere) manier naar het "probleem" of je hulpvraag te kijken dan doen we dat. Dit gaat altijd in overleg met jou. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om een energetische opstelling te doen, een hypno visualisatie of een creatieve opdracht waarbij je onderbewuste "spreekt".

Gezien de vele aanvragen, behandel ik momenteel geen kinderen meer rechtstreeks. Het consult gaat via de (een) ouder. Meestal in een afstemming of via een systemische (familie) opstelling. Op deze manier hebben namelijk meerdere gezinsleden hier profijt van.

Een consult kost € 135,- Tijdsduur max 90 minuten. Mocht er meer tijd nodig zijn dan komt daar per 15 minuten dat het langer duurt € 12,50 bij. Dit gaat altijd in overleg met jou.

Betaling kan via: de bankier app, contant of vooraf overmaken

Yin MEDICINE

Heb je pijn in je lijf? Stijfheid of onbeweeglijkheid in een lichaamsdeel, dan kan yin medicine iets voor jou zijn.

In deze behandeling van 50 minuten kijk ik met jou mee naar de (on)beweeglijkheid van je lijf. In een combinatie van yin houdingen met healing ondersteun ik jou.

Kosten € 66,-

Over Mij

Mijn naam is Anita Verhagen, moeder van 2 kinderen en eigenaar van Ranja met een Rietje. Ik werk al 18 jaar als therapeut voor zowel kinderen als volwassenen en ben gespecialiseerd in opvoedingsproblematiek, alles wat met kinderen te maken heeft, leren jezelf zijn, het pijn(lijke) lichaam, houden van jezelf / zelfliefde en hooggevoeligheid.

Bij mij kun je terecht voor privé consulten als ook voor workshops in groepsverband. Mijn achtergrond is heel divers: al 24 jaar volg ik opleidingen en cursussen op het gebied van kinderen, spirituele ontwikkeling, opvoedingsproblematiek, familie dynamiek etc.

Meer over mijn achtergrond vind je hier

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!

Stel je vraag