Ranjameteenrietje.com
Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek onze winkel

Vandaag geopend van 09:00 tot 20:30

BewustZijn trainingen, stress verlagende workshops, school voor ZelfOntwikkeling "Your Inner Nature is You doing YOU"

Bewustzijns vergrotend en jezelf vrijmakend in lijf en leven

Op de mat kom je thuis

Y.I.N. Your Inner Nature

Happy met Y.I.N.

Balance your body met Y.I.N.

Quiet your mind met Y.I.N.

Live your inner nature met Y.I.N.

Feel yourself met Y.I.N.

Your Inner Nature is You doing YOU

Connect Y.I.N. is een les met invloeden uit diverse stromeningen, gebruik makend van diverse technieken

LICHAAMSGERICHTE HOUDINGEN

Bij Y.I.N. hoef je niet iets actiefs te doen om in een houding te komen. Juist door niets te doen, gebeurt er veel. Less is more. Door je helemaal aan de houding over te geven, de zwaartekracht haar werk te laten doen, zal je voelen dat er ruimte ontstaat. Letterlijk en figuurlijk.

SOEPEL BINDWEEFSEL

Y.I.N. richt zich óók op het creëren van ruimte in je bindweefsel en je gewrichten. Door een houding lang aan te houden (en niet te bewegen) bereik je het stugge bindweefsel. Bindweefsel bestaat voor het grootste deel uit water, dit water kan "bevriezen" (zoals bijv. bij een frozen shoulder). Deze delen in je lichaam ervaar je daar waar het ijs is geworden als pijnlijk, krap, stug, stijf etc. In de Yin lessen verzachten deze delen in je lijf waardoor het water weer kan stromen en er ruimte ontstaat. Je bindweefsel speelt zeker een grote rol bij hoe lekker je je in vel zit (ook weer letterlijk en figuurlijk).

BALANCE YOUR BODY

Stress en spanning hoeven helemaal niet erg te zijn, zolang er maar genoeg momenten van rust en ontspanning tegenover staan. Connect Y.I.N. zorgt voor die balans omdat de hele les in het teken staat van loslaten en ontspannen. Je lichaam en geest kunnen hierdoor weer herstellen en opladen, en het helpt je om lekkerder te kunnen slapen.

STIMULEREN VAN DOORSTROMING VAN CHI

Bij alle houdingen worden bepaalde meridianen gestimuleerd door middel van stretch of druk, waardoor je de doorstroming van Chi stimuleert. Een goede doorstroming van Chi is volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde de basis van een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

ZELFKENNIS

Connect Y.I.N. gaat wat mij betreft helemaal over het ervaren en (h)erkennen van (ont)spanning, gevoelens en patronen op de mat. Deze kan je vervolgens meenemen naar je dagelijkse leven. Bij Connect Y.I.N. heb je alle ruimte en de tijd om dit te voelen én jezelf weer te voelen en te voeden. Je voelt je grenzen weer en dat gaat ook doorwerken in je dagelijkse leven waardoor je sneller zult gaan voelen wanneer je grens is bereikt.

ZELFONTPLOOING

In de rust en stilte tijdens een houding kunnen opeens bepaalde patronen duidelijk worden (ik zoek altijd de maximale grens op of ik vind het moeilijk om niets te doen, niet bezig te zijn). Het is mijn ervaring dat zo’n inzicht veel directer bij je binnenkomt, dan wanneer je het ergens leest of wanneer iemand dit tegen je zegt.

Tijdens de Connect Y.I.N. lessen maken we ook gebruik van onze adem, aromatherapie, visualisatie, stilte, sound, auratouch

Naar het Lesrooster

Lesgeld

Lesgeld: € 39,50 per maand (1x les in de week). Eenmalig € 7,- inschrijfkosten. Proefles is gratis! Losse les € 15,-

Een keer een extra les in de week? Geen probleem...boek een losse les er bij en krijg korting (Alleen voor leden)

Onregelmatig werk? Geen probleem. Je kunt iedere week kiezen voor een andere dag dat je je les wil hebben. Een les gemist? Ook geen probleem, je mag namelijk altijd je les inhalen in een ander lesuur. Meer info: info@ranjameteenrietje.com vermeld je telefoonnummer er aub bij

Het lesgeld is berekend over het aantal lesweken per jaar. De vakanties zijn hier al afgehaald. Je betaalt dus elke maand hetzelfde bedrag, ook als er een vakantie valt in die maand.

TIENERS

Tieners vanaf 14 jaar zijn welkom in alle trainingen

Waarom naar Ranja met een Rietje?

  • Ranja met een rietje uspYin Yoga in Helmond in een sfeervolle omgeving
  • Ranja met een rietje uspBewustZIJNs centrum Ranja met een Rietje voor spirituele ontwikkeling en ontspanning
  • Ranja met een rietje uspHolistische therapie en Coaching in Helmond