Ranjameteenrietje.com
Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek onze winkel

Vandaag zijn wij gesloten.

Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek onze winkel

Vandaag zijn wij gesloten.

0 producten
SUMMER SCHOOL Yin Yoga dinsdag 16 juli 19.00-20.15. Opgeven via info@ranjameteenrietje.com Check ook je spambox!! Soms belanden onze mailtjes daar in.

Onze openingstijden zijn: wo: 10.30 - 16.30 vr: 10.30 - 16.30 za: 10.30 - 16.30

Ranjemeteenrietje.com, gevestigd aan Mierloseweg 59A; 5707 AC Helmond, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

  • Ranjameteenrietje.com
  • Mierloseweg 59A
  • 5707 AC Helmond
  • 0492-775457

Anita Beekmans is de functionaris gegevensbescherming van Ranja met een rietje zij is te bereiken via info@ranjameteenrietje.com.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Ranjameteenrietje.com verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze webshop en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adres van levering
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@ranjameteenrietje.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Ranjameteenrietje.com verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om je vragen te beantwoorden
  • Leveren van producten
  • Inschrijving voor activiteiten

Geautomatiseerde besluitvorming

Ranjameteenrietje.com neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Ranjameteenrietje.com) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewarenje persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Persoonsgegevens worden niet langer dan strikt noodzakelijk opgeslagen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij verstrekken uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wij maken alléén gebruik van cookies die door Google Analytics worden geplaatst en het winkelen op onze website mogelijk maakt. Wij gebruiken deze cookies uitsluitend om de website te verbeteren en het mogelijk te maken dat je bij ons kunt bestellen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je hebt het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@ranjameteenrietje.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ranjameteenrietje.com zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Ranjameteenrietje.com wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@ranjameteenrietje.com

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met mij op en ik help je graag!

Stel je vraag