Ranjameteenrietje.com
Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek onze winkel

Vandaag geopend van 10:30 tot 17:30

Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek onze winkel

Vandaag geopend van 10:30 tot 17:30

0 producten
Summer Sale! Besteld én een hotmail account? Check dan ook de spambox!!

Onze openingstijden zijn: wo: 10.30 - 17.30 vr: 10.30 - 17.30 za: 11.30 - 16.30

Verzendkosten

Basis- en nieuwe collectie

 • Bij bestellingen boven de € 80,00 rekenen wij geen verzendkosten.
 • Bij bestellingen onder de € 80,00 bedragen de verzendkosten € 3,95

Bezorgen

Als de bestelling en de betaling beiden zijn afgerond zullen wij de bestelling zo snel mogelijk gereedmaken voor verzending. Wij maken standaard gebruik van PostNL met track en trace code om je bestelling te laten bezorgen. Binnen Nederland heb je in de meeste gevallen je bestelling de volgende dag (dinsdag tot en met zaterdag) in huis.

Wij zullen je bestelling met de grootste zorg inpakken/verpakken. Toch kan er onderweg iets mis gaan. Controleer daarom bij ontvangst de inhoud van het pakket op schade en onvolkomenheden. Accepteer geen beschadigde/ onvolledige zendingen en als u zending niet correct is afgeleverd neem dan direct contact op met ons.

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 s ‘middags geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden. 
Bestellingen die op vrijdag na 15.00 uur worden geplaatst of in het weekend, worden de maandag erna verzonden. Voor nationale feestdagen gelden uitzonderingen.

Ben je niet thuis?

Dan bezorgt PostNL het pakket bij de buren. Lukt dit niet, dan kun je tot 22.00 op de dag van de eerste bezorgpoging een nieuw tijdsstip voor de bezorging aan PostNL doorgeven. Ga naar jouw PostNL.nl om je keuze door te geven. Anders komt PostNL de volgende werkdag weer bij je langs

Mocht je PostNL twee keer missen, dan bewaart PostNL je pakket een week op het dichtstbijzijnde PostNL kantoor

Track&Trace

Zendingen zijn traceerbaar en vallen onder de standaard aansprakelijkheid van PostNL.

Het track & trace nummer kun je terugvinden in de e-mail die je van ons ontvangt nadat wij het pakket hebben aangeboden bij PostNL.

Bij bezorging door PostNL zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Ranja met een Rietje kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger

Afhalen

Afhalen van je bestelling kan (zonder berekende verzendkosten) tijdens de openingstijden van onze winkel en op afspraak.

Retourneren en Ruilen

Kan ik mijn bestelling retour sturen? Is het product toch niet wat je ervan verwacht had? Of wil je toch liever iets anders uitzoeken? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen en/of SALE artikelen (vanaf 30% of meer), deze kunnen niet retour tenzij vooraf afgesproken! 

Stuur een mail naar info@ranjameteenrietje.com en geef aan welk product je terug wilt sturen. Geef hierbij ook aan of je het wilt ruilen voor een ander product of liever je geld terug wilt ontvangen.

Artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd, ongewassen, in originele (onbeschadigde) verpakking en voorzien van originele labels en prijskaartjes teruggestuurd te worden.

Na ontvangst van je retour maken wij het aankoopbedrag binnen 10 dagen naar je over. De kosten voor het terugsturen moet je zelf betalen. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen ontstaan tijdens het retour sturen.

Ruilen

Kinderkleding mag omgeruild worden voor een andere maat.(kosten voor het retour zenden zijn voor de koper, bij omruilen rekenen wij alleen de kosten voor het retour zenden, niet voor het opnieuw sturen van een product). 

Stuur ons een email : info@ranjameteenrietje.com om welk artikel het gaat en waartegen u het zou willen ruilen. Het te retourneren artikel dient binnen 14 dagen geretourneerd en afgeleverd te zijn bij Ranja met een Rietje . Het product moet ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden teruggestuurd, kaartjes moeten eraan hangen. Wanneer we je retour ontvangen hebben zullen we het nieuwe artikel toezenden op onze kosten.

Voorwaarden voor ruilen & retourneren:

 • Een item retour sturen kan binnen 14 dagen na ontvangst bestelling
 • Artikelen gekocht uit de SALE kunnen níet geruild of geretourneerd worden.
 • De terugzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, op eigen kosten
 • Artikel(en) zijn ongebruikt, ongewassen en onbeschadigd.
 • Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden, met aangehechte prijskaartjes
 • Voeg de factuur of kopie van de factuur bij de retourzending. Zo weten we waar de zending vandaan komt.
 • Na ontvangst van de retourzending, controleren wij de teruggezonden artikelen en betalen wij je het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug.
 • Indien de bestelling gratis is verzonden en je wilt een deel van de bestelling retourneren waardoor het nieuwe orderbedrag uitkomt onder de gratis verzendingsgrens, dan komt de gratis verzending te vervallen. Deze kosten zullen in mindering worden gebracht op het retourbedrag. Voor pakketpost geldt dat er €3,95 ingehouden wordt.
 • We raden aan om bij retourzending het pakket met track & trace te versturen via Postnl. Het pakket kan altijd getraceerd worden en er kunnen geen geschillen ontstaan tussen verzender en ontvanger. Bij verzending is het risico van de retourzending voor de klant. Ranja met een Rietje behoudt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of om niet het volledige bedrag te crediteren als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds gebruikt is, of door de klant beschadigd is.

Mocht je retour zending niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retour zending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per omgaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.

Ruilen & Retourneren

Indien je totale orderbedrag na retournering onder de € 80,- komt zullen wij 3,95 verzendkosten inhouden op het terug te storten bedrag.


Retouradres:

Ranja met een Rietje
Afdeling Klantenservice
Mierloseweg 59A
5707AC Helmond