Ranjameteenrietje.com
Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek ons

Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek onze winkel

Vandaag geopend van 09:00 tot 20:30

Heb je je opgegeven voor een activiteit en niks van ons gehoord? Check je spambox!! Soms belanden onze mailtjes daar in.

Na de zomervakantie starten alle lessen weer!

Deze les wordt gegeven op vrijdag 16.00-16.50 voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar, voor kinderen vanaf 10 jaar zie de tienerles

Yoga voor tieners

We gaan lekker yoga houdingen uitvoeren. Alleen, in duo's en soms ook met de hele groep! Lekker in je vel zitten (en blijven!) is een centraal thema en veel oefeningen zijn daar ook op gericht.

Een kinderyoga les lijkt maar weinig op een les voor volwassenen. Yoga is lol maken. We leren spelenderwijs houdingen en oefenen ongemerkt op een meer bewuste ademhaling. Creativiteit wordt bevordert en het concentratievermogen verhoogt.

Daarnaast beoefenen we ook bij ons zelf leren blijven, ademtechnieken, ontspanoefeningen, leren afsluiten, samenwerken, opkomen voor onszelf en nog véél meer.

Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op ontspanning en plezier. Het gaat voor de kinderen om het vergroten van de fysieke mogelijkheden, het verhogen van het zelfvertrouwen en het leren ontspannen. Ze leren om bijvoorbeeld bij zenuwen voor een toets of een spreekbeurt en bij heftige emoties zichzelf tot rust te brengen door de juiste ademhaling

Lessen worden gegeven op vrijdagmiddag in de grote zaal van Ranja met een Rietje

Lesgeld: € 22,00 per maand