Ranjameteenrietje.com
Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek ons

Persoonlijk advies nodig?


Bel 0492-775457 of bezoek onze winkel

Vandaag geopend van 09:00 tot 20:30

Heb je je aangemeld, maar nog niets van ons gehoord? Check je spambox !! Soms belanden onze mailtjes daar in.

Regelmatig organiseren we iets speciaals. Bijvoorbeeld een relax avond met klankschalen in het middelpunt, of een zomerse yin buitendag, een workskhop etc.

Hieronder vind je de specials van de komende maanden

OUDER-KIND YOGA

Op zaterdag 7 november geeft Anita weer een ouder & kind workshop! Deze workshop duurt 1,5 uur van 14.30 – 16.00

Het is super relaxt op samen yoga te doen. Even alle aandacht voor elkaar, elkaar weer op een andere manier ontdekken, dit kan heel verrassend zijn. We hebben allemaal een grote behoefte aan echte verbinding, quality time zonder afleidingen. Een grote behoefte aan het echt gezien worden vanuit het kind door de ouders. Voor kinderen een feest om samen met hun ouders te kunnen spelen en ontspannen. Om de speelsheid van hun ouders te mogen ervaren en samen weer kind te kunnen zijn. Zo mooi dat je yogamat en je kind tegelijkertijd een spiegel zijn, wauw! We gaan samen op avontuur, een yoga-avontuur beleven door middel van de yoga oefeningen, elkaar spelenderwijs maar liefdevol masseren, samenspel en creativiteit en uiteindelijk samen ontspannen en stilte ervaren. “Samen met je kind een fijn naar bed gaan ritueel creëren” Of “Een ontspanningsmoment na een drukke dag”

Wil je dit samen met je zoon of dochter ervaren? Reserveer dan een plekje door een email te sturen naar info@ranjameteenrietje.com of onderstaand formulier in te vullen. De les kost (voor een duo) €25. Je kunt het lesgeld overmaken op rekeningnummer NL21 RABO 0316577316 op naam van Ranja met een Rietje ovv workshop ouder & kind yoga + jullie namen. Dan leg ik jullie matjes klaar! ☺ Ook voor opa’s, oma’s, ooms, tantes, bonus ouders, oppassen, als jullie het maar fijn hebben samen! En zeker ook voor papa’s ☺!!!!! Yoga ervaring is niet nodig, lekker zittende kleding is wel fijn.

Klank Relax Special met After Picknick

Lekker relaxen, alles loslaten, je laten meevoeren in een diepe ontspanning, het ontdekken van je innerlijke rustpunt. Dat is wat je ervaart tijdens een meditatieve klankreis met klankschalen. Al liggend onder een warm dekentje onderga je een bad van klank en trilling die elke cel in je lichaam beroert. Alles stroomt, dingen die vastzitten komen vrij, een sensatie en diepe relaxatie op hetzelfde moment. Het wordt een unieke en wonderlijke ervaring waarbij je wegglijdt van je zorgen en dagelijkse beslommeringen.

Met na afloop een heerlijke picknick (uiteraard binnen)

Zondag 25 oktober 11.00-13.00

€ 20,00